• info@asztalost.hu
  • 06 (20) 926-4992

Segíthetünk?

Ön is szeretné lakását feldobni egy új bútorral? Esetleg bútor összeszereléssel nem tudja kihez forduljon? Régi bútorát szeretné felújítani?

06 (20) 926-4992

40-éves tapasztalattal rendelkezem az antik és stílbútorok felújítása terén.

Édesapám asztalos mesterként minden dologra megtanított, hogy a lehető legjobban tudjam restaurálni, felújítani a régi szép bútorokat. Mindig törekedünk, hogy korhű anyagokat használjunk egy-egy felújítás alkalmával, így megőrizve annak eredetiségét és növeljük az értékét.

Egy szakszerűen elvégzett restaurálás 70-80 évig is megvédi a bútor épségét.

Hagyományos módszerekkel lehet csak elvégezni a munkát és ezért sok időt vesz igénybe, mire elkészülünk egy bútorral, de a látvány mindenképpen megéri.

Mielőtt megvásárolja a kiszemelt antik bútort, kérheti a tanácsunkat. Fotó alapján is tudunk segíteni, akár a kor meghatározásában vagy a felújítási költségek kalkulálásában is. Kapcsolatban állunk kiváló kárpitos és nádazó-gyékényező szakiparosokkal is.

Remélem hamarosan új ügyfelünk között lesz. Próbálja ki, nem fogja megbánni!

Küldjön pár fotót a javítani kívánt bútorról és pár napon belül kap a fotók alapján számolt javítási költséget, természetesen ez nem a végleges költség lesz, csak tájékoztatás! A pontos javítási díjat, csak akkor lehet megtudni, ha a bútort vagy bútorokat személyesen néztük át.